همزمان با پیشرفت تکنولوژی، در طراحیهای جدید میتوان فنجانها و لیوانها را طوری طراحی کرد که کاربرد چند منظوره داشته باشند. مثلا در لیوان جایی مخصوص برای قرار دادن کلوچه، کیک، شیرینی، بیسکویت و غیره در نظر گرفت تا بتوان از آن برای پذیرایی همزمان با شیر و کلوچه، چای و بیسکویت یا قهوه و شیرینی استفاده کرد. یا با طراحی لیوانهای زیپمانند، دیگر نیازی به نگه داشتن چای کیسهای با دست نباشد. یا بعضی فنجانها کمحجمتر و باریکتر شوند تا جای کمتری اشغال کنند.
اگر داخل فنجان جایی برای قهوه یا چای کیسهای تعبیه گردد، بعد از استفاده اثری از آنها به جا نمانده، در داخل نعلبکی کاملا استتار میشوند.
پوشش آهنی بعضی لیوانها گرمای مضاعفی به نوشیدنی میدهد.
یا شاید طراحی بهگونهای شود که بتوانید با لیوان قفلدار از نوشیدنی داغ و کاملا اختصاصی لذت ببرید.
http://www.boredpanda.com